• Siófok, Karinthy Frigyes u. 2. | +36/30/356-43-38 | szallas@accomo.hu

Mi vár rátok, ha minket választotok?

Modern apartmanok saját fürdővel

14 kényelmes, modern stílusban berendezett apartman saját fürdőszobával, valamint TV, klíma, vízforraló, hűtő tartozik minden apartmanhoz, ingyenes Wifi biztosított.
Közös konyhánk az első emeleten található, ellátva minden szükséges eszközzel az étkezésekhez. Becsületkasszás kávéautomatánk biztosítja a felfrissülést reggelente.

Nyaralás kompromisszumok nélkül

A vasútállomás és a buszpályaudvar is legfeljebb 3 perc alatt elérhető, ha pedig kocsival jössz, ingyenesen parkolhatsz zárt parkolónkban.
Házi kedvenceteket sem kell otthon hagynotok, alapvető szabályok betartása mellett kutyusotokat, cicátokat és más házi kedvenceteket is szeretettel fogadjuk.

A pihenés mindenek előtt

Tágas udvarunk napozáshoz, baráti beszélgetésekhez, sütögetéshez is kifejezetten kényelmes. Vendégeink kedvence a jacuzzi, ahol akkor is kellemes hőmérsékletű a víz, ha a Balaton éppen nem a legalkalmasabb a strandolásra.
Az aktív pihenésre vágyó örökmozgó vendégeinknek ping-pong és csocsóasztallal, lengőtekével és kerékpárok akár több napra szóló bérbeadásával igyekszünk a kedvében járni, így akár egy Balaton-kerülő túrára is indulhattok.

Nagy társaság? Nem akadály!

Legénybúcsús, lánybúcsús csapatokat is szívesen látunk, minimum 2 éjszakás foglalással tudunk helyet biztosítani a nagy nap előtti utolsó nagy mulatozásra. Esküvők esetében, elő- és utószezonban rendelkezésre állunk a szállóvendégeitek fogadására is.
Örömmel szolgálunk más nagyobb létszámú események helyszíneként is, például céges csapatépítők, családi, baráti találkozók, iskolai kirándulások.