A koronavírus járvány miatti egészségügyi helyzetre való tekintettel szeretnénk kedves vendégeinket informálni az általunk bevezetett, és kiemelten kezelt intézkedéseinkről, valamint az Önök biztonsága érdekében általunk javasolt teendőkről az apartmanház területén történő tartózkodásuk során.

Szobáinkat fertőtlenítő takarítás után minden egyes alkalommal nagyteljesítményű ózon generátor általi ózonkezelésnek vetjük alá, amely további garanciát biztosít a biztonságos, vírusmentes környezetért. A szobákat takarítás, és ózonkezelés után alaposan átszellőztetjük.

A fürdőszobákban található szappanadagolókba fertőtlenítő folyadék került feltöltésre. Kérjük Önöket, hogy a szobába való érkezés, illetve távozás során mindig mossanak alaposan kezet a szappanadagolót is használva.

A fürdőszobákban és a közös konyhában kihelyezésre kerültek eldobható papírtörlők, amelyeket kérjük használat után azonnal a szemetesbe dobjanak.

Az apartmanház központi területein kihelyezésre kerültek kézfertőtlenítő adagolók, amelyet az apartmanház területére történő belépés, illetve távozás esetén kérjük használjanak.

Az apartmanház főbejáratánál kihelyezésre került egy antibakteriális szőnyeg, amely belépéskor eltávolítja a szemmel nem látható szennyeződéseket is, ezáltal is csökkentve az apartmanház fertőzés kockázatát.

Az apartmanház közösségi területein, illetve gyakran érintett felületein naponta többször virucidos fertőtlenítést végzünk, illetve szintén naponta többször szellőztetjük a közösségi területeket.

Ajánljuk kedves vendégeink biztonságának érdekében, hogy az apartmanház közösségi területein viseljenek szájmaszkot, vagy a szájat, orrot eltakaró sálat, kendőt, illetve eldobható gumikesztyűt.

Továbbá amennyiben lehetséges, tartsák fent egymás között a legalább 1,5 méteres távolságot.