• Siófok, Karinthy Frigyes u. 2. | +36/30/356-43-38 | szallas@accomo.hu

A leggyakrabban felmerülő kérdésekre itt jó eséllyel választ fogsz találni. Ha mégsem, keress minket emailben vagy telefonon!

Az apartman ház elhelyezkedéséből adódóan (buli zóna a közelben) nem kimondottan kis gyermekekkel (v. csecsemővel) érkezők ideális pihenő helye. De szívesen fogadunk családokat, kicsit nagyobb, iskoláskorú gyermekekkel. Javaslatunk – családos kerékpár túra, asztalitenisz.

A szobák 2, 3, 4 személyesek. Nincs lehetőség további ágyak elhelyezésére. Kérünk, hogy foglaláskor ennek megfelelően válasszatok szobát.

Foglaltság függvényében megoldható, plusz felár ellenében.

Az Accomo szálláshelyeken egyaránt fizethetsz készpénzben, bankkártyával, átutalással. Lehetőség van arra is, hogy EUR-ban fizesd ki a számla végösszegét.

Igen, lehetőség van a Szép kártyás fizetésre, elfogadunk OTP, MKB, K&H Szép kártyákat.

Érkezés előtt 10 nappal a lemondás díjtalan. 10 napon belüli lemondás esetében sávos visszafizetés történik, részletesen minderről a Házirendben olvashatsz.

Minden esetben szükséges a tervezett időszakra vonatkozó szállásdíj zárolása, elutalása. Foglalás vagy érdeklődés esetén – amennyiben szabad szobáink lehetővé teszik – visszaigazolást küldünk, melyben feltüntetjük a fizetési lehetőséget. Kérünk, 2 munkanapon belül teljesítsd fizetési kötelezettségedet, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a szoba foglalását.

A Karinthy Frigyes utca 2. szám alatt, a Petőfi sétány közelében, egy utcára a Balaton parttól, és 5 perc sétára a vasút-, és buszállomástól.

Igen, zárt parkolót tudunk biztosítani vendégeink részére, térítésmentesen.

Igen, szobatiszta háziállat hozható, melynek felára 5.000,-Ft / háziállat / éjszaka, ellátás nélkül.

Igen, ingyenes az apartmanban a wifi használat.

Igen, fedett közösségi terület tartozik a házhoz, mely lehetőséget biztosít az esti beszélgetésekhez, iszogatásokhoz. Bográcsozás és hús sütés is biztosított.

Jakuzzi, napozó területtel található a kertben.

Szobáinkat fertőtlenítő takarítás után minden egyes alkalommal nagyteljesítményű ózon generátor általi ózonkezelésnek vetjük alá, amely további garanciát biztosít a biztonságos, vírusmentes környezetért. A szobákat takarítás, és ózonkezelés után alaposan átszellőztetjük.
A fürdőszobákban található szappanadagolókba fertőtlenítő folyadék került feltöltésre. Kérjük Önöket, hogy a szobába való érkezés, illetve távozás során mindig mossanak alaposan kezet a szappanadagolót is használva.
A fürdőszobákban és a közös konyhában kihelyezésre kerültek eldobható papírtörlők, amelyeket kérjük használat után azonnal a szemetesbe dobjanak.
Az apartmanház központi területein kihelyezésre kerültek kézfertőtlenítő adagolók, amelyet az apartmanház területére történő belépés, illetve távozás esetén kérjük használjanak.
Az apartmanház főbejáratánál kihelyezésre került egy antibakteriális szőnyeg, amely belépéskor eltávolítja a szemmel nem látható szennyeződéseket is, ezáltal is csökkentve az apartmanház fertőzés kockázatát.
Az apartmanház közösségi területein, illetve gyakran érintett felületein naponta többször virucidos fertőtlenítést végzünk, illetve szintén naponta többször szellőztetjük a közösségi területeket.
Ajánljuk kedves vendégeink biztonságának érdekében, hogy az apartmanház közösségi területein viseljenek szájmaszkot, vagy a szájat, orrot eltakaró sálat, kendőt, illetve eldobható gumikesztyűt.
Továbbá amennyiben lehetséges, tartsák fent egymás között a legalább 1,5 méteres távolságot.