• Siófok, Karinthy Frigyes u. 2. | +36/30/356-43-38 | szallas@accomo.hu

Mit ne hagyj ki, ha Siófokon jársz?

Víztorony

A 2012-ben felújított víztorony ma már egy igazi turistalátványosság, a földszintről panorámalifttel emelkedhettek fel a tetejéig, ahol kávézó található, az asztalok a helységben körbeforognak, így egy ital mellett belátjátok az egész várost.

Petőfi sétány

Siófok talán legkedveltebb utcája, amely nyáron a nap 24 órájában pezseg. Bárok, éttermek, fagyizók, bazársor, játékterem nappal a családok, párok kikapcsoódásának színtere, este pedig az éjszakai élet kedvelői töltik meg.

Millenium park

A vasútállomás épülete előtti park szintén egy városnézés közbeni pihenésre hív, de olyan interakítv látványosságok is helyet kaptak itt, mint a Kálmán Imre zenepavilon.

Jókai park

A Petőfi sétány kezdeténél található Jókai park egy hatalmas zöldterület, nyugalmas, csendes perceket tölthetsz itt az örökké nyüzsgő sétány mellett. Itt működik nyáron a szabadtéri színpad is.

Kikötő és rózsakert

A 6000 tő és összesen 70 fajta mesés színekben pompázó és kellemesen illatozó rózsa mellett, egyedi szökőkúttérrel újult meg a Rózsakert 2022-ben a kikötő szomszédságában. Ha hajózni szeretnétek, a kikötőből menetrend szerinti hajók, sétahajók, bulihajók, gyerek kalandhajók indulnak napi rendszerességgel a főszezonban.

Makovecz Imre bagolytemploma

A Millenium parktól pár perc sétával elérhető a református templom, amit egyedisége miatt kívülről mindeképp érdemes megcsodálni.