• Siófok, Karinthy Frigyes u. 2. | +36/30/356-43-38 | szallas@accomo.hu

Örömmel látunk vendégül!

Itt ellenőrizheted, hogy az általad megjelölt időpontokban van-e szabad szobánk. A foglalásról automatikus üzenetben értesítünk.

Ha a foglaláskor nem tetted meg, a visszaigazolásban díjbekérőt is küldünk a szállásdíjról. Kérünk, hogy a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül utald át vagy egyenlítsd ki bankkártyával a teljes összeget, ezzel megerősítve a foglalásodat. Az előleg jóváírásáról újabb visszaigazolást és előlegszámlát küldünk neked.

A szállásdíjat akár SZÉP kártyával is rendezheted.

Ha mégsem tudsz eljönni

Foglalásodat az érkezésed előtt 10 nappal díjmentesen visszamondhatod. Sajnos azonban ha később jön közbe valami, félő, hogy az általad lefoglalt szálláshelyeket már nem tudjuk feltölteni, ezért a szállásdíj egy részét ilyenkor kénytelenek vagyunk visszatartani.

Ha a szállásfoglalást érkezésed előtt 7-10 nappal mondod le, a díj 70%-át utaljuk vissza neked, míg ha első vendégéjszakád előtt 3-7 nappal mondod le a foglalást, úgy a díj 50%-át utaljuk vissza a bankszámládra. Ha a foglalásod kezdetét megelőző 3 napban szeretnéd visszamondani a szállást, úgy kénytelenek vagyunk a teljes szállásdíjat visszatartani. Inkább oldd meg valahogy, gyere el, lazíts egy kicsit, vagy szólj egy barátodnak, hogy jöjjön el helyetted! Kérünk, ilyen esetben feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a szallas@accomo.hu címen, szállásfoglalásod másnak történő átadásában szívesen segítünk!

Pihend ki magad, kapcsolódj ki nálunk!

Az Accomo Apartmanház szeretettel vár téged, családodat és akár teljes baráti körödet. Szívesen látjuk továbbá vendégül vállalkozásod csapatépítő rendezvényeit is.
Különleges kérés esetén fordulj hozzánk bátran bizalommal!

Egyéb tudnivalók

Amennyiben kisállatot hoznál magaddal, azt foglaláskor kérjük jelezd! Egy-egy kistestű, szobatiszta háziállatodat (a kötelező oltások igazolása mellett) 5.000,-Ft / éj összegű díj megfizetése mellett tudjuk fogadni.

A szállásdíjon felül a 18. életévüket betöltött vendégeink esetén a szállás elfoglalása előtt további 550,-Ft / fő / éj idegenforgalmi adó fizetendő!

Szobáink ajtajait a kényelmetek és biztonságotok érdekében mágneskártyás zárral szereltük fel. Érkezéskor az átadott kártyák, a kapunyitó és a TV távirányítója után 10.000,-Ft kauciót számolunk fel, ezt készpénzben teljesíthetitek a recepción. Távozáskor az eszközök hiánytalan leadásakor természetesen a kaució összegét maradéktalanul visszafizetjük nektek!

Általános szerződési feltételeinket feltétlenül olvasd el!

Egyrészt mert a foglalással el kell fogadnod, másrészt sokat is dolgoztunk vele.

Accomo Apartmanház

Siófok, Karinthy Frigyes utca 2.

Telefon: +36/30/356-43-38
Email: szallas@accomo.hu

A szállláshely üzemetetője a Scala Novum Kft.