Foglalás

Örömmel látunk vendégül!

Foglalási szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével jelezheted felénk. Munkatársaink minden esetben emailben küldenek neked visszaigazolást, ha a megjelölt időpontban van szabad szobánk. Kérünk, vedd figyelembe, hogy szálláshelyeink más csatornákon és partnereken keresztül is lefoglalhatóak, ezért a visszaigazolás folyamata soha sem automatikus!

A visszaigazolásban díjbekérőt küldünk a szállásdíjról. Kérünk, hogy a visszaigazolástól számított 24 órán belül utald át vagy egyenlítsd ki bankkártyával a teljes összeget, ezzel megerősítve a foglalásodat. Az előleg jóváírásáról újabb visszaigazolást küldünk neked. A fennmaradó szállásdíjat, kérünk, 5 munkanapon belül rendezd hasonló módon, természetesen ezt szintén visszaigazoljuk neked.

A szállásdíjat akár SZÉP kártyával is rendezheted.

Ha mégsem tudsz eljönni

Foglalásodat az érkezésed előtt 21 nappal díjmentesen visszamondhatod. Sajnos azonban ha később jön közbe valami, félő, hogy az általad lefoglalt szálláshelyeket már nem tudjuk feltölteni, ezért a szállásdíj egy részét ilyenkor kénytelenek vagyunk visszatartani.

Ha a szállásfoglalást érkezésed előtt 14-20 nappal mondod le, a díj 70%-át utaljuk vissza neked, míg ha első vendégéjszakád előtt 7-13 nappal mondod le a foglalást, úgy a díj 50%-át utaljuk vissza a bankszámládra. Ha a foglalásod kezdetét megelőző 7 napban szeretnéd visszamondani a szállást, úgy kénytelenek vagyunk a teljes szállásdíjat visszatartani. Inkább oldd meg valahogy, gyere el, lazíts egy kicsit, vagy szólj egy barátodnak, hogy jöjjön el helyetted! Kérünk, ilyen esetben feltétlenül vedd fel velünk a kapcsolatot emailben a szallas@accomo.hu címen, szállásfoglalásod másnak történő átadásában szívesen segítünk!

Általános szerződési feltételeinket feltétlenül olvasd el! Egyrészt mert a foglalással el kell fogadnod, másrészt sokat is dolgoztunk vele.

Pihend ki magad, kapcsolódj ki nálunk!


Az Accomo Apartmanház szeretettel vár téged, családodat és akár teljes baráti körödet. Szívesen látjuk továbbá vendégül vállalkozásod csapatépítő rendezvényeit is.
Különleges kérés esetén fordulj hozzánk bátran bizalommal!


Accomo Apartmanház

Siófok, Karinthy Frigyes utca 2.

Telefon: +36/70/601-76-23
Email: szallas@accomo.hu

A szállláshely üzemetetője a Bieder Bau Kft.

Hogyan érünk el téged?

Foglalásodat minden esetben emailben igazoljuk vissza, de ha úgy adódik, szívesen fel is hívunk, vagy rád írunk Facebook-on!
Mikor jönnétek?

Egyetlen éjszakára sajnos nem tudsz nálunk megszállni. Kapcsolódj ki, tölts nálunk legalább két éjszakát!;)


Kedvezményes csomagajánlat:

Milyen szobát szeretnétek?

Ha van köztetek, aki elalszik a kanapén is - amúgy ezt személyesen teszteltük, teljesen vállalható a dolog;) - akkor a nagyobb, kanapéágyas szobáinkat érdemes választanotok, a kétágyas szobák viszont nyilván több privát szférát nyújtanak a kikapcsolódáshoz. Az űrlapon a szobáink listaárai szerepelnek, az esetleges kedvezményeket a díjbekérőn már szerepeltetni fogjuk.

SZOBA LISTAÁR DB
2 ágyas szoba 25.000,-Ft / éj
2 + 1 ágyas szoba 30.000,-Ft / éj
2 + 2 ágyas szoba 35.000,-Ft / éj

Hogyan szeretnél fizetni?

Visszaigazoló levelünkben díjbekérőt küldünk a szállásdíj előlegéről. Ezt átutalással vagy bankkártyával is rendezheted, sőt SZÉP kártyát is elfogadunk!

Átutalással fizetekBankkártyával fizetekSZÉP kártyával fizetek

Ha te fizeted a szállásdíjat, akkor már csupán a címedre lesz szükségünk, hogy a díjbekérőt kiállíthassuk. Ha más nevére (pl a vállalkozásodra) kéred a számlát, akkor további adatokra is szükségünk lesz. Fontos, hogy a tranzakció a számlafizető bankszámlájáról, vagy bankkártyájáról érkezzen, mert egy ezzel ellenkező eset nem csak megnehezíti a tranzakció azonosítását, de adott esetben a díjbekérőt is sztornóznunk kell, s helyette új bizonylatot kell kiállítanunk.

Én fizetem a számlát.Más fizeti a számlát.
Kihagytunk valamit?

Ha bármi más fontosat szeretnél már jó előre megkérdezni, esetleg különleges kérésed lenne, írd meg bátran. Ha sokan jönnétek egy csapattal, vagy házikedvencedet is hoznád, annak sincs akadálya, minden kérésedre igyekszünk rugalmas megoldást találni!

Kijelentem, hogy az Általános szerződési feltételeket megismertem, az abban foglaltakkal egyetértek.


 

Kellemes kikapcsolódást kívánunk!